ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE PUBLICATIE VAN REVIEW

Deze algemene voorwaarden voor de publicatie van review (hierna de "Publicatievoorwaarden" genoemd) bevatten de voorwaarden waaronder de review van de Begunstigde worden verzameld, gemodereerd en gepubliceerd. Cadeaubox kan de Publicatievoorwaarden te allen tijde wijzigen in geval van wijziging van de geldende wetgeving.

Door een reviewte schrijven, stemt u ermee in dat u gebonden bent aan de voorwaarden van dit Publicatievoorwaarden en dat u hieraan zult voldoen.

Standaard worden reviewvan begunstigden gesorteerd volgens meest relevante beoordeling. Er zijn ook bijkomende sorteermogelijkheden beschikbaar: op de meest relevante, en op hoogste en laagste score.

ARTIKEL 1 – VERPLICHTINGEN VAN DE BEGUNSTIGDE

Wanneer uw ervaring voltooid is, zult u een e-mail ontvangen waarin u wordt verzocht feedback te geven en uw ervaring te beoordelen. Na de ontvangst van deze e-mail heeft u 30 dagen de tijd om een review schrijven. Na deze periode kan de begunstigde geen reviewmeer schrijven.

Door uw review te posten bevestigt u dat:

 • - U ouder bent dan 18 jaar;
 • - De review eerstehands ervaring beschrijft met deze Cadeaubox Partner;
 • - U geen belangenconflict heeft met Cadeaubox of de Partner;
 • - U aanvaardt dat u door Cadeaubox kan worden gecontacteerd om te controleren of uw reviewwaarheidsgetrouw is.

Elke beoordelaar is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn beoordeling. De begunstigde stemt ermee in om volgende zaken niet te posten:

 • - opmerkingen, afbeeldingen of URL’s die verwijzen naar websites die inhoud met een discriminerend karakter aanbieden, of die onwettige of schadelijke activiteiten promoten (of ogenschijnlijk promoten);
 • - review die worden gemotiveerd door een betaling of kortingen of diensten;
 • - e-mailadressen, telefoonnummers of koppelingen naar andere Internetsites of dienstenplatforms.

Wanneer uw review is gepubliceerd, kunt u deze niet meer wijzigen, maar u kunt wel vragen deze review te verwijderen op het e-mail adres. De begunstigde draagt, kosteloos en exclusief, alle rechten over inzake reproductie, vertegenwoordiging, vertaling, gebruik, exploitatie, aanpassing en distributie van de review die hij publiceert.

ARTIKEL 2 – MODERATIE DOOR CADEAUBOX

Review worden binnen 1 maand door Cadeaubox gemodereerd vóór publicatie. Cadeaubox behoudt zich het recht voor om review die de voorwaarden van dit Beleid schenden, zonder voorafgaande kennisgeving, niet te publiceren of permanent uit te sluiten.

2.1.- REDENEN VOOR WEIGERING VAN EEN BEOORDELING

Cadeaubox kan beslissen uw review niet te publiceren:

 • - als zij informatie bevat die de rechten van een persoon schenden, waaronder privacy- en intellectuele eigendomsrechten;
 • - als zij vulgaire, obscene, bedreigende, lasterlijke, kwetsende en/of anderszins ongepaste taal bevat;
 • - als zij onbegrijpelijke taal bevat;
 • - als zij inhoud bevat die niet relevant is voor de ervaring;
 • - als er sprake is van een duidelijk belangenconflict;
 • - als zij ongepaste opmerkingen bevat over Cadeaubox, de Partner, een andere review of de schrijver ervan;
 • - als zij referenties naar websites, hyperlinks, URL’s, e-mailadressen of telefoonnummers bevat, waaronder die van de begunstigde of Partner of Cadeaubox;
 • - als zij inhoud bevat die kan worden beschouwd als spam;

Deze lijst is niet volledig. In het geval dat uw review wordt geweigerd, zal Cadeaubox u per e-mail informeren over de reden van de publicatieweigering op onze site.

Een Partner of een Begunstigde kan een misbruik van een mening rapporteren als hij van mening is dat de inhoud beledigend is. Deze waarschuwing wordt gemotiveerd.

ARTIKEL 3 – ARCHIVERING

Cadeaubox archiveert review ouder dan 24 maanden. Indien de ervaring of Box wordt beëindigd, kan uw review worden gearchiveerd.

Als we de ervaring schrappen of nieuwe inhouden hebben toegevoegd aan de ervaring die u heeft gehad, zullen wij uw reviewwissen omdat deze niet relevant is voor latere begunstigden. Na 2 jaar zullen we uw reviewechter archiveren. U wordt in elk geval geïnformeerd per e-mail.Taal aanpassen

Nederlands Français