Sauna, massage of wellness overnachting

Van kop tot teen relaxen met een massage? Een verwenweekend met alles erop en eraan? De keuze is aan jou: verras met Cadeaubox

Wellness cadeaubon

Wil je iemand eventjes alle stress laten vergeten en een moment van heerlijke ontspanning geven? Kies dan voor een wellness cadeaubon van Cadeaubox. Of je nu een uniek cadeau zoekt voor je moeder, een bevriend koppel of voor kersverse ouders: een dagje wellness komt altijd wel van pas. Wij kiezen de activiteiten in onze cadeaubonnen zorgvuldig uit, zodat je er zeker van kan zijn dat de locatie altijd kwaliteit biedt.


Een ontspannende massage, een saunabezoek of een gelaatsverzorging? In onze cadeaubonnen vind je het allemaal. De ontvanger kan kiezen uit belevenissen in heel België. Wil je jouw geschenk net dat beetje extra geven? Laat de Cadeaubox dan gratis in kleurrijk inpakpapier verpakken! Het is een klein gebaar met een grote impact.

Is de ontvanger eerder te vinden voor een hotelovernachting of een culinaire belevenis ? Geen probleem: de Cadeaubox kan zonder problemen omgeruild worden binnen de geldigheidsperiode. Ook verlengen is mogelijk. Ontdek al onze cadeaubonnen voor haar, voor hem en voor koppels.

Meer bekijken