Avontuur - Water, lucht & land activiteiten


Een avondje cinema, compleet met een diner? Een spannende rijervaring op een circuit? De keuze is aan jou: verras met Cadeaubox.


Cadeaubon voor speciale dagjes uit

Een namiddag actie en avontuur, een avondje cinema of een uitgebreid ontbijt… Klinkt dit als muziek in de oren? Je bent niet alleen! Iedereen wil graag eens de dagelijkse sleur doorbreken en de dag op een speciale manier invullen. Geef daarom een onvergetelijke belevenis cadeau waar de ontvanger mooie herinneringen aan zal overhouden.

Waar hij of zij ook van houdt, in ons assortiment vind je zeker iets dat perfect bij hen past. Ook voor koppels hebben we verschillende leuke cadeaubonnen. Op zoek naar een cadeaubon voor een overnachting, etentje of dagje wellness. Ze kunnen de geschenkbon bovendien eenvoudig omruilen terwijl de Cadeaubox geldig is indien ze een andere verkiezen.

Het is ideaal als cadeau, maar je kunt er natuurlijk ook zelf van genieten met je partner of met vrienden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een film en een glaasje cava? Of een sportieve namiddag aan zee? Je vindt bij ons zeker je gading.

Meer bekijken