Wie zijn we?

Een cadeau dat garant staat voor 100% plezier!

Gedreven door emoties, voor emoties en gelukzalige momenten. Een bron van inspiratie voor onze cadeauboxen waarmee u vreugde, verrassing en verwondering kunt bieden aan degenen van wie u houdt.

Onze ambitie? Ten volste genieten van het leven.

Bij Cadeaubox zijn wij ervan overtuigd dat niets belangrijker is dan onze dierbaren gelukkig te maken en hun de kans te geven om intens te leven. Anderen laten genieten van het leven is, volgens ons, de mooiste manier om gevoelens te uiten.

Daarom presenteren wij onze boxen met een vleugje verrassing, emotie, genegenheid en vooral een heleboel plezier. En dit alles ook met een goede dosis innovatieve thema‘s om ten volste te kunnen genieten van ieder moment. Een wellness-uitje of een idyllische getaway, een momentje van geluk of een ware ontdekking. Onvergetelijke belevenissen waar je iedereen blij mee kunt maken.

Waar wij op inzetten? Kwaliteit, eenvoud, tijd en vooral op keuze!

Wij selecteren onze partners met grote zorg zodat u familie en vrienden een absoluut onvergetelijke belevenis cadeau kunt doen. Met een assortiment van bijna 40 boxen kunt u kiezen uit een legio mogelijkheden en thema's, zoals wellness, overnachtingen, avontuur en gastronomie. En voor uw gemak bieden wij maximale diensten en garanties. U kunt uw cadeaubox gratis en onbeperkt ruilen op cadeaubox.be, overnachtingen rechtstreeks via onze website reserveren en genieten van een geldigheidsduur van 3 jaar en 3 maanden!

Cadeaubox, belevenissen ervaren en delen, tot in de eeuwigheid.


Taal aanpassen

Nederlands Français