Cadeaubox, geef 100% plezier cadeau

Wat is Cadeaubox?

De doosjes van Cadeaubox zitten vol met verrassingen, liefde, emotie, ervaringen en bovendien heel veel plezier. Dankzij onze strenge selectie van partners en onze diensten die het leven makkelijker maken, zullen je geliefden zeker genieten van een onvergetelijk cadeau! Het enige wat ze nadien zullen zeggen, is 'dank je!'

De belevenissen van Cadeaubox zijn verkrijgbaar in twee varianten: in een doosje of digitaal (e-Cadeaubox). Je kunt kiezen uit verschillende thema's: weekend, culinair, wellness, actie of multi-thema. Met een aanbod variërend van €19,90 tot € 199,90 vind je het perfecte geschenk voor alle gelegenheden of het nu voor een verjaardag, Kerstmis, Moederdag of Vaderdag, een bruiloft of voor een geboorte is...Er is altijd een goede reden om een gedenkwaardige belevenis aan te bieden aan diegene waarvan je houdt!

Hoe werkt het?

Je koopt een Cadeaubox

Je geeft een Cadeaubox

De ontvanger kiest de activiteit

De ontvanger reserveert de activiteit

En geniet van de belevenis!

Onze belevenissen

Wij steken al onze energie in het aanbieden van een brede selectie aan belevenissen: ontsnap aan de drukte en stap buiten de gebaande paden, of een shot adrenaline, er even tussenuit en nog veel meer! Ons team staat klaar om jou te verrassen en je een top ervaring aan te bieden. Een keuze maken zal niet makkelijk zijn!

Ontdek alle belevenissen

Onze diensten

We hebben een aantal diensten ontwikkeld met als doel om jou een prettige ervaring te garanderen.

  • Online reserveren van overnachtingen
  • Gratis en onbeperkt omruilen op onze website
  • Wij beschikken over een eigen klantendienst
  • 3 jaar en 3 maanden geldig

  • 39 Cadeauboxen, beschikbaar in een doosje of digitaal (e-Cadeaubox)
  • Personaliseer je cadeau door een wenskaart met persoonlijke boodschap toe te voegen


Taal aanpassen

Nederlands Français