Je winkelmandje is leeg

Andere vragen

Voor vragen die je niet terugvindt in bovenstaand lijstje, kan je hier terecht. 

Hoe kan ik een partner worden?

Stuur een mailtje naar Partners.BE@smartbox-group.com met een omschrijving van je zaak en je activiteiten. We bekijken dan of een samenwerking mogelijk is.

Staat een Cadeaubox op naam?

Neen, op de thema-cadeaubonnen worden geen persoonsnamen gezet. Je kan een Cadeaubox dus zonder probleem cadeau geven. Alle hotelreserveringen via Cadeaubox staan wel op naam. 

Mijn Cadeaubox is gestolen of verloren. Wat nu?

Aangezien een Cadeaubox niet op naam staat, kunnen wij ook niet achterhalen wie de rechtmatige eigenaar is. Omdat de vinder de bon nog steeds kan gebruiken, kunnen wij deze bonnen niet terugbetalen of omwisselen voor andere Cadeaubox. 

Hoe kan ik een klacht indienen?

Bij Smart&Co doen we ons uiterste best om op basis van eerlijke omschrijvingen de juiste verwachtingen te scheppen.

Desondanks kan het gebeuren dat je niet tevreden bent over je trip of over onze service. Twijfel dan uiteraard niet om het ons te laten weten, door een e-mail te sturen naar feedbackBE@smartbox-group.com. Vermeld zeker je Cadeaubox-thema, de datum en naam van reservering, alsook de gekozen activiteit/hotel. Elke opmerking wordt behandeld door ons Customer Satisfaction Team, dat nauw in contact staat met onze contractors en onze partners. Wij appreciëren uw feedback ten zeerste, aangezien deze essentieel is om onze kwaliteit te blijven garanderen.

Voor andere vragen met betrekking tot onze service, kan u ons contacteren via e-mail of per telefoon, op het nummer 03 242 81 35.

Wat is de geldigheidsduur van mijn Cadeaubox?

Alle Cadeauboxen zijn maar liefst twee jaar geldig vanaf de aankoopdatum, zodat er voldoende tijd is om de Cadeaubox te gebruiken. U kan de geldigheid van uw bon eenvoudig nakijken via onze website, als u op 'Verifieer geldigheid' klikt. Natuurlijk begrijpen wij dat niet iedereen in de mogelijkheid is de Cadeaubox te gebruiken binnen deze geldigheidstermijn. Lees hieronder meer over omruilen & verlengen.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Cadeaubox #BONGO# terug beschikbaar is.