Je winkelmandje is leeg

Activeren

Om je Cadeaubox te activeren, ga je naar www.cadeaubox.be en klik je op 'Ik heb een Cadeabox' - Activeren

Na je activering houden we je op de hoogte van extra keuzes en eventuele promoties bij onze partners.

Alvast veel plezier met jouw Cadeaubox!

Hoe moet ik mijn Cadeaubox activeren?

Om je Bongo te activeren, ga je naar www.cadeaubox.be en klik je op ‘Ik heb een Cadeaubox' - 'Activeren'. 

Je vult je Cadeauboxnummer en de activeringscode in die je op de cadeaubon terugvindt. Klik vervolgens op ‘Bevestig’.

Vervolgens geef je je naam, voornaam en e-mailadres in. Alle andere gegevens zijn niet verplicht; een account aanmaken is enkel zinvol als je regelmatig en Cadeaubox activeert. Selecteer vervolgens of je de nieuwsbrief wil ontvangen en ‘Activeer’.

Je krijgt de bevestiging dat je Cadeaubox werd geactiveerd. Je kunt hier de lijst met partners consulteren en eventuele correcties bekijken. Je ontvangt de bevestiging van activering ook per e-mail. 

Je bon is nu klaar voor gebruik. Contacteer de partner van je keuze om een afspraak te maken. 

De website geeft aan: 'De bon is niet geactiveerd'

Het activeren van je Cadeaubox houdt in dat er in het systeem wordt nagekeken of je bon correct geactiveerd werd bij de verkoop. De melding ‘de bon is niet geactiveerd’ kan verschillende oorzaken hebben.

De bon werd net aangekocht.  Het kan tot 72u duren voordat de bon effectief geactiveerd is. In de meeste gevallen gaat het om maximum 24u.
Je reserveerde al bij een partner: bij het maken van een reservering zal de partner het Cadeaubox-nummer ingeven op onze website, waardoor de bon ook al geregistreerd staat als ‘niet geactiveerd’. Je hoeft niets te ondernemen en kan de gekozen activiteit laten doorgaan.
Er gebeurde een fout bij het scannen van de bon waardoor de bon niet actief is. Bij elke aankoop, passeert de Cadeaubox via de kassa van het betrokken verkooppunt. Dat kassasysteem stuurt de nodige gegevens door naar ons opdat de verkochte bon kan geactiveerd worden. Als de Cadeaubox niet actief is, wil dit zeggen dat er iets misliep in het verkooppunt. Daarom moeten we nagaan wat de historiek van je Cadeaubox is. We willen weten rond welke periode de bon werd aangekocht en bij welke winkel. Op deze manier kunnen we het betrokken verkooppunt contacteren en de Cadeaubox activeren. Hiervoor contacteer je ons best telefonisch. Wij houden je dan verder op de hoogte. 

De website geeft aan: 'Activeringscode niet correct'

Bekijk goed of je het juiste Cadeaubox-nummer en de juiste activeringscode ingegeven. Deze moeten op exact dezelfde manier worden gekopieerd zoals deze op de voucher gedrukt staan. 

De website geeft aan: 'Bon niet in database gevonden'

Bekijk goed of je het juiste Cadeaubox-nummer en de juiste activeringscode ingaf. Deze moeten op exact dezelfde manier worden gekopieerd zoals ze op de voucher gedrukt staan. 

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Cadeaubox #BONGO# terug beschikbaar is.