Je winkelmandje is leeg

Garanties

Wat mag je van ons verwachten? 

Ruime keuze

Bij elke Cadeaubox is er een ruim aanbod aan partners, verspreid over de verschillende regio’s.

Onze klantendienst staat voor je klaar

De klantendienst van Cadeaubox staat voor je klaar! Je wilt hulp bij de keuze van een Cadeaubox, meer informatie over je reservering of een levering? Neem contact op met Cadeaubox. De klantendienst is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 18 uur, en op zaterdag van 10 tot 16 uur op het nummer  03 242 81 35. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@cadeaubox.be.

Cadeaubox biedt kwaliteit

Een team met enthousiaste contractors werkt dagelijks aan het uitzoeken en contracteren van de geschikte partners. Kwaliteit en service staan hierbij voorop.

Wij hechten belang aan jouw mening

Bij Cadeaubox zijn we benieuwd naar je belevenis. Niet enkel de leuke opmerkingen maar ook de minder leuke ervaringen kan je mailen naar feedbackBE@smartbox-group.com. Vermeld zeker je Bongothema, de datum en naam van reservering, alsook de gekozen activiteit/hotel. Elke opmerking wordt behandeld door ons Customer Satisfaction Team, dat nauw in contact staat met onze contractors en onze partners. Alleen zo kunnen we onze kwaliteit blijven garanderen.

Handige reserveringstool

Reserveren in een hotel doe je heel makkelijk via onze website. Zo kun je dus meteen de beschikbaarheid voor een specifiek hotel bekijken.

Omruilen en verlengen mogelijk

Tot 6 maanden na vervaldatum, kun je je Cadeaubox heel makkelijk omruilen of verlengen via onze website of in de officiële Cadeaubox-winkel in Antwerpen.

 

 

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Cadeaubox #BONGO# terug beschikbaar is.