Je winkelmandje is leeg


2 Jaar Geldig Gratis Omruilen Gratis levering v.a. €50

CADEAUBON VALENTIJN

Verras je geliefde met een onvergetelijk moment.
Met een cadeaubon van Cadeaubox heb je de keuze uit tal van ervaringen voor twee.

Origineel liefdescadeau

Wil je hem of haar verrassen met een origineel liefdescadeau voor Valentijn? Met een valentijnskado van Cadeaubox geef je een bijzonder moment voor twee cadeau. Plezier is gegarandeerd met onze belevenissen. Wij hebben verschillende cadeau-ideeën voor hem en voor haar, maar ook ervaringen om als koppel van te genieten.

Valentijnsgeschenk voor een man

Jouw man of vriend origineel verrassen op Valentijnsdag is niet altijd makkelijk. Want spullen heeft hij vaak al genoeg en bloemen of chocolaatjes zijn toch beter geschikt als cadeau voor haar. Gelukkig is een dagje uit of weekendje weg voor twee altijd een leuk valentijnsgeschenk om te geven en te krijgen. Verras hem bijvoorbeeld met een avontuurlijk dagje uit, culinaire weekendtrip of dagje sauna voor twee. Kies een belevening die bij hem en geniet samen van een bijzonder moment. Doe ook inspiratie op met onze andere cadeaus voor mannen.

Valentijnsgeschenk voor een vrouw

Tijd voor elkaar is het ideale valentijnsgeschenk voor haar. Gaat ze graag samen uit eten, is ze reislustig of maak je haar blij met een dagje ontspanning voor twee? Kies een Cadeaubox die past bij haar interesse(s) en ga er samen een dagje of weekend op uit. Ontdek ook onze andere cadeaus voor vrouwen.

Valentijnsdag 2019

Ieder jaar op 14 februari vieren we de liefde. Valentijnsdag is dé dag waarop jij indruk kan maken op jouw geliefde met een unieke verrassing. Of je nu je partner wilt verrassen of iemand anoniem wilt laten zien hoe speciaal hij of zij voor jou is: het is altijd leuk om te verrassen met een belevenis voor twee.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Cadeaubox #BONGO# terug beschikbaar is.