Je winkelmandje is leeg

Een belevenis als origineel Moederdag geschenk

CADEAU VOOR MOEDER

KIES JOUW VERRASSING >


2 Jaar Geldig Gratis Omruilen Gratis levering v.a. €50

Jouw Moederdaggeschenk op tijd in huis?

Cadeaubox in een doosje: bestel vóór
9 mei om 23.59 uur
e-Cadeaubox: bestel wanneer jij wilt, je ontvangt je Cadeaubox meteen via e-mail

Cadeau voor moeder? De leukste belevenissen als geschenk

13 mei is het Moederdag. Met een speciaal cadeau voor moeder kun je tonen hoeveel je haar apprecieert. Weet je nog wat je haar vorig jaar cadeau gaf? Vaak verras je met spulletjes, maar je ziet vaak dat je moeder het vooral fijn vindt dat je op bezoek komt en tijd doorbrengt met haar. Met een Cadeaubox geef je gegarandeerd het ideale cadeau voor Moederdag: een belevenis om samen van te genieten. Wij hebben activiteiten voor elke persoonlijkheid en je laat de keuze altijd aan jouw mama. Zij kan met één Cadeaubox uit verschillende locaties en activiteiten kiezen. Verras haar bijvoorbeeld met een avondje film, een ontbijt op bed of een unieke citytrip. Ontdek al onze cadeaus voor haar.

Ruime keuze aan geschenken voor Moederdag

Van een weekend met twee tot indoor skydiving: er is een cadeaubon voor elke moeder. Er is keuze te over. Zelfs al zou je de verkeerde keuze maken, vergeet dan niet dat elke Cadeaubox twee jaar geldig is en gedurende die periode gratis omgeruild kan worden. Valt de Cadeaubox dus niet helemaal in de smaak, dan kan jouw moeder deze eenvoudig omruilen voor een ander thema. Mocht je moeder het vaak druk hebben en geen kans zien om het weekendje weg of dagje uit te plannen, dan kan de geldigheid van een Cadeaubox gratis verlengd worden.

Last minute Moederdag-cadeau?

Ben je enkele dagen vóór Moederdag nog op zoek naar een geschenk? Heb je weinig tijd en/of zijn de leuke winkels dicht en weet je niet goed hoe je nog een speciaal Moederdag-geschenk kunt vinden? Geen paniek! Kies voor een e-Cadeaubox: dit is een digitale Cadeaubox-voucher die onmiddellijk naar jouw e-mailadres verstuurd wordt. Je kunt deze voucher afdrukken en persoonlijk geven of via e-mail naar jouw moeder sturen. Een e-Cadeaubox kun je nog tot en met Moederdag (13 mei) kopen, omdat deze cadeaubon direct na het bestellen bezorgd wordt. Snel een cadeautje vinden? Laat je dan inspireren door onze cadeau-ideeën op deze pagina of neem een kijkje op onze top 10 om jouw mama te verrassen.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Cadeaubox #BONGO# terug beschikbaar is.