Je winkelmandje is leeg

Hoera, een baby!

In de wolken. Zo omschrijven heel wat ouders het gevoel bij hun prille babygeluk. Dankzij Cadeaubox geef je vast het origineelste geboortegeschenk van allemaal: een cadeaubon waar de boreling helemaal niets aan heeft, maar de ouders des te meer!

Helaas worden enkele afbeeldingen op onze website niet correct getoond.
Wij doen ons best dit zo spoedig mogelijk te verhelpen. Onze excuses voor het ongemak.


2 Jaar Geldig Gratis Omruilen Gratis Cadeauverpakking Gratis levering v.a. €50

Wie kinderen heeft, zal het vast beamen: af en toe snak je naar gezellig moment met z’n tweeën . Vergeet daarom even die pamperbijdrages en babykleertjes en leg de nieuwbakken ouders in de watten met een van onze cadeaubonnen. Schenk hen die broodnodige qualitytime in de vorm van een romantisch etentje, een stomende saunasessie of heerlijk weekendje weg. Mama’s die nood hebben aan een relaxmoment, doe je vast een plezier met een van onze wellnessbonnnen. 

Geboorte: qualitytime voor de kersverse ouders

Cadeaubox hecht veel belang aan kwaliteit. Onze medewerkers bezoeken en controleren daarom persoonlijk de verschillende belevenissen, zodat jij zeker bent van een cadeaubon met een correcte beschrijving en een eerlijke prijs.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Close
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Close

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Cadeaubox #BONGO# terug beschikbaar is.